RECORDS DE PRIMÀRIA DE TRES ALUMNES DE SISÈ QUE VAN A L’INSTITUT EL CURS QUE VE

La meva tutora a 5è és molt simpàtica, a vegades ens deixa escollir alguna cançó per escoltar quan fem tutoria. Té els cabells de color negre i porta ulleres, quasi sempre porta texans i sandàlies. Ens ensenya moltes coses i el que mes m’agrada es que sempre fa esquemes perquè el podem entendre millor, s’enfada si no fas els deures, el que no fa els deures li envia mes feina o no pots anar al pati. Per mi es una professora molt simpàtica, em cau molt bé!
El meu tutor a 6è. Normalment s’enfada perquè alguns a classe no el respecten o perquè no estudien si hi ha exàmens o si no fan els deures. Té pocs cabells i porta ulleres, ell diu que ja fa molt de temps que es professor, a vegades ens fa bromes però crec que per ell, el mes important es que els seus alumnes siguin responsables i que tinguin un bon futur.

PAULA


Recordo la tutora que vaig tenir a 3r que era baixeta, que ens va estimar tant, que al final de curs, com que havia de marxar a una altre escola va plorar i tot i també ens va escriure un text que parlava de cada un de nosaltres. Casi tots vam acabar plorant.
Aquest curs el meu tutor al principi em pensava que em tenia mania, però ara veig que el que fa es preocupar-se per mi i vol que tingui un bon futur.

NEUS


El meu professor de primer de primària era mol bona persona per que sempre m’ajudava a fer les coses que em costa ben ,em donava ànims. Això m’agradava mol per que axis em  feia  millor cada vegada .
A segon de primària ell segella sent el meu professor, però quan es va tenir que anar em vaig posar trist .
A tercer teníem una professora mol bona però no m’agradava perquè cridava.

LAHCEN G

BONA ENTRADA A L'INSTITUT. SORT PER TOTS I TOTES!!!

1 comentari:

  1. Si,es veritat, ya som grans ens sabem valorar per nosaltres mateixos hi ha professor que hem posen dels nervis pero hi ha d'altres que hem fan somriure solament veure-lis la cara. Es dicil ser gran. Preferiria se petita pero es lo que toca, li vui donar les gracies a TOTS ELS PROFESORS! per el seu esforç i dedicació amb nosaltres =) ♥___♥ =$

    ResponElimina